ZZŠ slogan: ,,Radnički, Pobednički. Kragujevački"

Posted by on Saturday, March 17, 2012

"Radnički. Pobednički. Kragujevački", slogan je kampanje za lokalne izbore liste Veroljub Verko Stevanović Zajedno za Kragujevac, kojaizbornu kampanju počinje u ponedeljak 19. marta, rečeno je na konferenciji za novinare u Izbornom štabu Zajedno.

Šef izbornog štaba Saša Milenić je rekao da je u proteklih osam godina ova generacija Kragujevčana izgradila više fabrika, hala, prodavnica, poslovnog prostora i lokala nego sve prethodne od osnivanja grada.

"Izgrađeno je 500 kilometara puteva na seoskom području i 50 vodovodnih sistema. Uredili smo Veliki park, Šumarice, šumaričko jezero, rekonstruisali stadion, renovirali otvorene bazene i izgradili zatvorene bazene. Doveli smo u Kragujevac
svetske brendove u oblasti proizvodnje i usluga kao što su Fiat, Manjeti Mareli, Megle, Džonson kontrol, Metro, Plaza i
time otvorili proces ka punoj uposlenosti Kragujevčana", rekao je Milenić.

Prema njegovim rečima, "beogradska medijska prećutkivanja našeg postojanja i našeg uspeha ukazuju na postojanje snaga koje se plaše Šumadije".

Ovakva vlast, koja je u velikoj meri postala politički esnaf, koja se sve više bavi sindikalnim obezbeđenjem svog esnafskog interesa, a sve manje stvarnim poslovima u ineresu društva, može da čini šta god hoće. Mi u Kragujevcu najavljujemo furioznu kampanju. Pokrenuli smo stvaralački duh i motivišemo Šumadiju da pokrene i ostatak u tom pravcu, zaključio je Milenićblog comments powered by Disqus
Make a Free Website with Yola.