Stevanović predstavio program razvoja Kragujevca

Posted by on Friday, April 20, 2012

Predsednik stranke "Zajedno za Šumadiju" i kandidat za gradonačelnika Kragujevca Veroljub Stevanović predstavio je program daljeg razvoja Kragujevca i programskog separata "Kragujevac-kreativni grad", saopštio je danas Informativni centar "Zajedno za Šumadiju".

"Program daljeg razvoja Kragujevca od 2012. godine je konkretna politička ponuda liste Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac, Ujedinjeni regioni Srbije, za lidere poslovnog i društvenog života grada, ali i za sve porodice i pojedince, koji svoju budućnost vide u Kragujevcu", rekao je Stevanović, koji je i potpredsednik Ujedinjenih regiona Srbija i aktuelni gradonačelnik.

On je, na sinoćnoj prezentaciji programa u hotelu Šumarice, dodao da je "program i polazni dokument najšireg demokratskog dogovora u društvu našeg grada, potreba daljeg napretka Kraguejvca, ali i prouka Srbiji i Beogradu da znamo put razvoja u savremenom svetu i da nemamo vremena za čekanje neodlučnih".

"To je program za još bogatiji Kragujevac, grad koji korača krupnim koracima napred, grad budućnosti sa jasno definisam programom razvitka, ali i jakih socijalnih davanja, grad koji se konkretno zalaže za razvoj okolnih sela i koji vodi brigu o mladima", rekao je Stevanović.

Na prezentaciji je rečeno "da je Kragujevac, koji predvodi tim Veroljuba Stevanovića, najobrazovanija i najkompetentnija lokalna vlast u istoriji Kragujevca".

Prezentaciji su, kako je saopšteno, prisustvovali ugledni, privrednici, univerzitetski profesori, poznate ličnosti iz javnog života Kragujevca i Srbije, poput Radoša Bajića, Mirka Babića, Zorana Hristića, Vidosava Stevanovića, Miroslava Nikolića, Slavenka Kuzeljevića, Slavka Sorgića i drugi.blog comments powered by Disqus
Make a Free Website with Yola.